1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)


Kaapissa oli pussillinen
Tupla-snackseja, joista osa oli lakritsin makuisia. Jauhoin Tuplat
monitoimikoneen leikkurin terällä hienoksi ja lisäsin tavalliseen
mokkapala-ohjeeseen.

Päällikuorrutteeseen teimme pieniä raitoja
mansikkatomusokeri-kuorrutteesta.

Tupla-mokkapalat

Pohja:
3 munaa
3 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl maitoa
150 g sulatettua margariinia
1 pss Tupla-snackseja hienonnettuna

Kuorrute:
n 250 g tomusokeria4 rkl margariinisulaa

4 rkl vettä + 1 tl pikakahvijauhetta (tai 4 rkl muuta kahvia)
2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta

Halutessasi raitoja mansikkatomusokeri-vesi seoksesta

Vatkaa
munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Lisää vielä joukkoon sulatettu margariini ja maito, lopuksi
Tupla-rouhe. Kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille, paista 225
asteessa 10-15 minuuttia.

Kun pohja alkaa olla kypsä, tee
kuorrutus. Sekoita kaikki kuorrutteen ainekset sekaisin ja levitä
lämpimälle pohjalle nuolijan avulla.