1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (16 arvostelua, keskiarvo: 3,69 / 5)
Ladataan...

Tässä olisi hyvä olla yhdet
lisäkädet, tai mielellään ainakin kaksi pursotinpussia.

Tiikeri-kääretorttu

Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
raitataikinaan lisäksi 2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta.

Väliin laitoin suklaakermaavahtoa:
2dl vispicremeä + 100g taloussuklaata sulatettuna, maitosuklaasta tulee kylläkin parempi!

Vatkaa
munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut
perunajauhot ja leivinjauhe. Kaada puolet taikinasta pursotinpussiin,
sekoita lopputaikinaan kaakaojauhe. Laita sekin taikina omaan
pursotinpussiin. Tee raitoja vuorotellen leivinpaperilla vuoratulle,
reunalliselle uunipellille.

Paista 225 asteisessa uunissa 7-8 minuuttia. Kumoa levy toiselle leivinpaperille, anna jäähtyä.

Sulata sillä aikaa lautasella mikrossa suklaa sulaksi, vatkaa vispi creme vaahdoksi, mausta vaniljasokerilla.

Käännä
jäähtynyt pohjalevy vielä ylösalaisin, jotta raidat näkyvät selvemmin.
Levitä täyte pohjan päälle, kääri rullalle ja nosta kylmään.