1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 3,00/5)

Tulipa hankittua Susu-patukoita niin iso laatikko, että niitä
piti laittaa  kokeeksi mokkapaloihinkin, kuinka ollakaan. Kivasti ne
pohjaan sulivatkin, mutta makua joutui kyllä hieman etsimään 
varmaankin palojen muista makeista raaka-aineista johtuen.

Tällä
ohjeella olen mokkapalani leiponut lapsesta asti, eikä ole ollut
tarvetta muita ohjeita kokeillakaan. Tosin Susut eivät ole kuuluneet
alkuperäiseen ohjeeseen.

Susu-mokkapalat


3 munaa
3 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl maitoa
150 g margariinia sulatettuna
200 g Susu-suklaata paloiteltuna

Kuorrutus:
n 225 g tomusokeria
4 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
4 rkl sulatettua margariinia
4 rkl kahvia 

Vatkaa
munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet,
sitten maito ja lopuksi sula margariini, sekä Susu-palat paloiteltuna.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, paista 225 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Tee
pohjan paistuessa kuorrute, sekoita kulhossa vispilällä tomusokerin
joukkoon muut aineet, kaada kuorrute lämpimän pohjan päälle.