1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua. Keskiarvo: 2,80/5)

Suklainen unelmatorttu

Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl perunajauhoja
0,5 dl makeuttamatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Vatkaa
munat ja sokeri kestäväksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat
aineet. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille, paista uunin
keskitasossa 225 asteessa n. 7 minuuttia. 

Kumoa pohja leivinpaperille, jäähdytä.

Täyte ja päällinen:
4 dl Flora vispiä vaahdotettuna
tomusokeria maun mukaan

Jaa tämä kahteen eri kulhoon. Sulata toiseen lisäksi 1 levy (100 g) Minttusuklaa-täytesuklaata.

Toiseen täytteeseen sekoitin n. 100 g suklaalevitettä (purkista) ja pari lusikallista sokeroitua kaakaojauhetta.

Levitä toinen täyte kääretortun väliin, viipaloi päälle banaania. Kääri rullalle.

Levitä toinen seos kääretortun päälle, koristele haluamallasi tavalla.

Huom! Tässä olen pätkäissyt kääretortun vähän pienemmäksi, mutta ainekset riittävät isoon kääretorttuun.