1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Suklaatarteletit sopivat tummenevien iltojen herkuksi.
Voit kätkeä sisään appelsiinihillon sijaan myös muita sitrushilloja tai suklaan kanssa sopivaa kirsikkahilloa.

Suklaa-appelsiinitarteletit
noin 18 kpl

150 g voita tai margariinia
3/4 dl sokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 dl Dr.Oetker Mantelijauhetta

Pinnalle:
100-150 g appelsiinihilloa tai -marmeladia
2 pss Dr.Oetker Suklaamousse-jauhetta
4 dl maitoa
2 dl kuohu- tai vispikermaa
1 dl Dr.Oetker Hasselpähkinärouhetta
1 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria
(Dr.Oetker elintarvikearomia)

Koristeluun:
hasselpähkinärouhetta
appelsiininkuorilastuja

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää muna hyvin vatkaten.
Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita taikina varovasti tasaiseksi.
Painele taikina jauhoja apuna käyttäen pienten alumiinisten vuokien pohjalle ja reunoille.
Paista 175-200 asteessa uunissa noin kymmenen minuuttia, tai kunnes tartelettien pinta näyttää kiinteältä.
Jäähdytä.

Voit irrottaa tarteletit vuoista tai tarjoilla ne suoraan niistä.

Vatkaa Suklaamousseainekset maidon ja kerman kanssa kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita joukkoon hasselpähkinärouhe ja vaniljasokeri.
Mausta halutessasi manteliaromilla, rommiaromilla, tai vanilja-aromilla.

Lusikoi tai pursota tartelettien päälle ensin hieman appelsiinihilloa tai -marmeladia.
Pursota suklaamousse isopäisellä tyllalla hillon päälle.

Ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta ja koristele appelsiininkuorilastulla.

Tarjoa kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa: