1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 3,75 / 5)
Ladataan...

Kevään juhlahetkiin voit valmistaa kakun kääretortusta.
Koristele suloisilla Cupacake Daisies -kukkakoristeilla.
Tämä rullakakku on gluteeniton.

Sitruunainen mansikka-rullakakku
noin 10 annosta

4 munaa
1 dl sokeria
1 1/2 dl perunajauhoja
2 tl Dr.Oetker Leivinjauhetta

Täyte:
100 g lemon curd -sitruunatahnaa
1 pss Dr.Oetker Kakkumousse, mansikanmakuinen
2 1/2 dl kylmää maitoa
50 g valkosuklaata rouhittuna
noin 10 mansikkaa viipaleina

Pinnalle:
2 1/2 dl vispikermaa
sokeria
1 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria tai Dr.Oetker Vaniljatankoa rouhittuna, myllystä
Dr.Oetker Vihreää elintarvikeväriä

Koristeluun:
Dr.Oetker Cupcake Daisies -kukkakoristeita
Dr.Oetker Minipearls -koristehelmiä

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lisää joukkoon sekoittaen.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.
Kumoa torttulevy leivinpaperin päälle.

Sivele pintaan sitruunatahnaa.
Kaada Kakkumousse kulhoon ja mittaa joukkoon maito.
Vatkaa sähkövatkaimella muutama minuutti, kunnes seos on paksua vaahtoa.
Rouhi joukkoon valkosuklaata.
Levitä vaahto kääretorttulevyn pintaan.
Viipaloi pinnalle mansikat.
Kääri torttu rullalle ja siirrä tarjoiluvadille.

Vaahdota vispikerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla tai rouhitulla vaniljatangolla.
Ota kolmannes eri kulhoon ja värjää pienempi osa vihreällä elintarvikevärillä.
Levitä ensin valkoinen kermavaahto tortun pinnalle huolimattomasti.
Levitä päälle vihreä vaahto.
Laita päälle Cupcake Daisies -kukkakoristeet.
Ripottele reunoille Minipearls -koristehelmiä.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.