1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (20 arvostelua. Keskiarvo: 3,40/5)

Itse valmistetut suukot ovat ihania myös syötäväksi lahjaksi.
Säilytä suukot jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Nämä suukot on täytetty uskomattoman herkullisella salmiakkitäytteellä.

Salmiakkisuukot
20 kpl

20 Suklaa Marie -keksiä
4 munanvalkuaista
2 ½ dl sokeria
¾ dl Haganol Salmiakki Mixeriä
300-400 g valkosuklaata

Laita keksit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi valkoiseksi vaahdoksi.
Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten, kunnes saat paksun jähmeän marengin.
Lisää joukkoon Salmiakki Mixer sekoittaen.

Pursota salmiakkimarenki kekseille keoiksi.
Kypsennä 175-asteessa uunin keskiritilätasolla 6-7 minuuttia.

Paloittele valkosuklaa reunalliselle lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoittaen.
Valuta valkosuklaata suukkojen päälle lusikalla.

Laita jääkaappiin jähmettymään.
Nauti!

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Haganol reseptejä:



Tästä löydät kaikki HAGANOL reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.