1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Pidätkö salmiakista?
Nämä salmiakkiruudut vievät kielen mennessään. Salmiakki maistuu pohjassa ja kuorrutteessa. Upean mustat ruudut voit koristella halutessasi mielesi mukaan tai tarjota sellaisenaan. Voit pursottaa salmiakkiruudun seuraksi myös kermavaahtoa tai tarjota vaniljajäätelön kanssa. Haganolin Salmiakki Mixeriä löydät hyvin varustelluista apteekeista.

Salmiakkiruudut
uunipellillinen

4 kananmunaa
3 ½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 pss Apteekin Salmiakkijauhetta
1 dl Haganol Salmiakki Mixeriä
1 dl rypsiöljyä tai sulatettua voita

Pinnalle:
4-5 dl tomusokeria
¾ dl Haganol Salmiakki Mixeriä
1 tl vaniljasokeria
½ dl rypsiöljyä tai sulatettua voita
2 rasiaa Apteekin Salmiakkia

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja Salmiakki Mixer, sekä rypsiöljy tai sulatettu voi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 12-15 minuuttia.
Valmista sillä välin kuorrute. Laita tomusokeri kulhoon ja mittaa joukkoon Haganol Salmiakki Mixer, vaniljasokeri ja rypsiöljy tai sulatettu voi. Levitä kuorrute lämpimän torttulevyn päälle ja ripottele pinnalle Apteekin Salmiakkia. Koristele halutessasi syötävillä kukilla.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Haganol reseptejä:



Tästä löydät kaikki HAGANOL reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.