1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Raparperi-kookostorttu 


Taikina:
100 g margariinia tai voita
1 dl sokeria
1 muna
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa


Päälle:
4-5dl pieniä raperperipaloja tai omenakuutioita


Pinnalle:
50 g margariinia tai voita sulatettuna
0,5 dl sokeria
2 dl kookoshiutaleita
1 muna
vaniljasokeria

Vatkaa
pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Lisää keskenään
sekoitetut kuivat aineet yhdessä maidon kanssa. Sekoita vain sen
verran, että ainekset tasoittuvat.

Kaada taikina tasapohjaiseen,
voideltuun ja kookoshiutaleilla jauhotettuun vuokaan.

Tasoita pinta.

Ripottele päälle raparperipalat.

Paista torttua 175 asteessa uunin
alimmalla ritilätasolla 175 asteessa noin 30 minuuttia.

Sekoita kaikki pinnalle tulevat ainekset keskenään, levitä seos tortun pinnalle. Jatka paistamista vielä 15-20 minuuttia.