1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Piparkakun maksuiset pähkinäneliöt ovat herkullisia tummenevien iltojen herkutteluun tai välipalaksi. Voit leikata myös patukan muotoon ja halutessasi kastella osittain sulatettuun suklaaseen.

Piparkakun makuiset pähkinäneliöt
1 pellillinen

3 x 175 g Nutisal Dry Roasted Enjoy Mix with sea salt
2 ½ dl hunajaa
1 tl vaniljasokeria
½ tl kardemummaa
1 tl piparkakkumaustetta

Pyöräytä Nutisal Dry Roasted Mix tehosekoittimessa siten, että osa pähkinöistä on melko hienoa murua ja osa vähän isompaa.

Laita hunaja, vaniljasokeri, kardemumma ja piparkakkumauste kattilaan ja kiehauta.
Sekoita pähkinärouhe joukkoon.
Vuoraa noin 15×15 cm vuoka leivinpaperilla ja painele seos vuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.
Laita toinen leivinpaperi päälle ja paina seos tiiviiksi.
Ota leivinpaperi päältä ja suojaa vuoka ilmavasti toisella leivinpaperilla tai foliolla.
Laita jääkaappiin tunniksi tai tarjoiluun asti.
Nosta jähmettynyt levy työlaudalle ja leikkaa sopiviksi annospaloiksi.

Säilytä viileässä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Nutisal Logo

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.