1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskimäärä: 4.40/5.00)
Ladataan...

Pienet puolukkapiiraat ovat ihania annosherkkuja kahvipöytään tai jälkiruoaksi. Voit korvata puolukat toki myös muilla marjoilla.

Pienet puolukkapiiraat
10 annospiirasta

Pohja:
150 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kauraleseitä
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl Salakis Turkkilaista jogurttia
2 kananmunaa
½ dl hunajaa tai sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 ½ dl puolukoita tai muita marjoja

Pinnalle:
½ dl kookoshiutaleita
½ dl kauraleseitä
½ dl sokeria

Vaahdota voi tai margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna vatkaten.
Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet nopeasti sekoittaen.
Painele taikina metallisten muffinivuokien pohjalle ja reunoille.
Esipaista 225 -asteisessa uunissa noin viisi minuuttia.
Sekoita turkkilaisen jogurtin joukkoon munat, hunaja tai sokeri ja vaniljasokeri.
Lusikoi täyte paistettujen pohjien päälle. Ripottele pinnalle puolukoita.

Laita kookoshiutaleet, kauraleseet ja sokeri kuumalle pannulle ja paahda niitä hetki.
Ripottele seos piiraiden päälle.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, tai kunnes pinta on jähmettynyt.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Salakis

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.