1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (17 arvostelua, keskiarvo: 4,71 / 5)
Ladataan...

Pieniin muffinivuokiin valmistetut muffinit sopivat erityisesti juhlahetkiin, kun tarjolla on useampaa laatua herkkuja. Suklaalla höystetty kermavaahto tekee muffinista juhlavan.

Pienet minttusuklaamuffinit
28 kpl

Taikina:
1 dl rypsiöljyä
1 ½ dl sokeria
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 ½ tl vaniljasokeria
1 ½ tl leivinjauhetta
200 g vaniljarahkaa
150 g Marabou Minttukrokanttisuklaata rouheena

Pinnalle:
2 dl vispikermaa
200 g Marabou Minttukrokanttisuklaata rouheena

Sekoita taikinan ainekset sekaisin puuhaarukalla.
Jaa pieniin muffinivuokiin ja paista 200 asteessa uunissa toiseksi alimmalla ritilätasolla noin kymmenen minuuttia, tai kunnes muffinit ovat saaneet väriä.

Kuorruta jäähtyneet muffinit.
Vaahdota vispikerma ja sulata paloiteltu suklaa lautasella puolen minuutin erissä välillä sekoitellen.
Lisää sulatettu suklaa kermavaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Pursota kermavaahto muffinien päälle ja koristele halutessasi suklaarouheella.