1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Kurpitsasta valmistat upean mehevät ruudut. Kuorruta vaniljalla maustetulla mascarponejuustolla.
Halloweenjuhlien kurpitsaruudut koristelet kummituksiksi leikkaamalla lakritsipaloista silmät palojen keskelle.

Myskikurpitsa-mascarponeruudut
12-16 annosta

4 munaa
2 dl rypsiöljyä
4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
300 g myskikurpitsaa
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kanelia
½ tl kardemummaa

Pinnalle:

250 g Mascarponejuustoa
3-4 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
muutama lakupala

Riko munat kulhoon.
Mittaa joukkoon rypsiöljy ja Siro erikoishieno sokeria.
Poista myskikurpitsasta siemenet ja raasta hedelmäliha karkeaksi raasteeksi.
Lisää myskikurpitsaraaste, vehnäjauhot, ruokasooda, leivinjauhe, vaniljasokeri, kaneli ja kardemumma. Kääntele taikina tasaiseksi.

Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen, suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan, jonka mitat ovat noin 20×30 cm.

Paista 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Jäähdytä.

Valmista kuorrute:

Mittaa mascarponejuusto kulhoon ja vatkaa joukkoon tomusokeri ja vaniljasokeri.
Levitä kuorrute jäähtyneen leivonnaisen pinnalle. Leikkaa tasakokoisiksi ruuduiksi.
Leikkaa lakupalat pienemmiksi ja laita ne ruutujen keskelle kummituksen silmiksi.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Dansukker

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.