1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Itse pyöritellyt manteliset lakritsi-valkosuklaatryffelit ovat superherkullisia!
Valmista ystävänpäivään tai mihin tahansa herkkuhetkeen.

Tuotteita löydät Kouvolan Lakritsin omasta lakukaupasta

Manteliset lakritsi-valkosuklaatryffelit
10-15 kpl

1 dl kuohukermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 rkl voita
250 g valkosuklaata
70 g mantelilastuja
1 dl Kouvolan Lakritsi Wanhan Viipurin lakritsia

Pinnalle:
Kouvolan Lakritsi lakritsijauhetta

Mittaa kuohukerma tai vaahtoutuva vaniljakastike, nokare voita ja paloiteltu valkosuklaa kasariin ja anna seoksen sulaa usein sekoitellen.
Murenna joukkoon mantelilastut. Laita seos jääkaappiin. Lisää jäähtyneen täytteen joukkoon hienonnetut Wanhan Viipurin lakritsit ja sekoita tasaiseksi.
Kierittele pieniksi palloiksi ja kääntele lakritsijauheessa.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Kouvolan Lakritsi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.