
- Annoksia: 15
- Valmistusaika: 60 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: juhlat
Manteliset lakritsi-valkosuklaatryffelit
Ainekset
- kuohukerma - 1 dl
- vaahtoutuva vaniljakastike - (vaihtoehto)
- voi - 1 rkl
- valkosuklaa - 250 g
- mantelilastu - 70 g
- Kouvolan Lakritsi Viipurin lakritsi - 1 dl
- Pinnalle:
- Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhe
Itse pyöritellyt manteliset lakritsi-valkosuklaatryffelit ovat superherkullisia!
Valmista ystävänpäivään tai mihin tahansa herkkuhetkeen.
Tuotteita löydät Kouvolan Lakritsin omasta lakukaupasta
Manteliset lakritsi-valkosuklaatryffelit
10-15 kpl
1 dl kuohukermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 rkl voita
250 g valkosuklaata
70 g mantelilastuja
1 dl Kouvolan Lakritsi Wanhan Viipurin lakritsia
Pinnalle:
Kouvolan Lakritsi lakritsijauhetta
Mittaa kuohukerma tai vaahtoutuva vaniljakastike, nokare voita ja paloiteltu valkosuklaa kasariin ja anna seoksen sulaa usein sekoitellen.
Murenna joukkoon mantelilastut. Laita seos jääkaappiin. Lisää jäähtyneen täytteen joukkoon hienonnetut Wanhan Viipurin lakritsit ja sekoita tasaiseksi.
Kierittele pieniksi palloiksi ja kääntele lakritsijauheessa.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Reseptin tarjoaa:

- Annoksia: 15
- Valmistusaika: 60 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: juhlat
Manteliset lakritsi-valkosuklaatryffelit
Ainekset
- kuohukerma - 1 dl
- vaahtoutuva vaniljakastike - (vaihtoehto)
- voi - 1 rkl
- valkosuklaa - 250 g
- mantelilastu - 70 g
- Kouvolan Lakritsi Viipurin lakritsi - 1 dl
- Pinnalle:
- Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhe