1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Kääretorttu on herkullinen perusleivonnainen, jonka voit täyttää mieltymysten tai vuodenajan mukaan. Bonne marja- ja hedelmäsoseet sopivat loistavasti leivontaan.

Mansikkakääretorttu

4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Täyte:
250 g maitorahkaa tai tuorejuustoa
2 dl Bonne Mansikkasosetta
½ – ¾ dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria

Pinnalle:
tomusokeria
tuoreita mansikoita

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia. Kumoa torttulevy leivinpaperin päälle.
Vatkaa maitorahka, Bonne Mansikkasose, tomusokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi tahnaksi. Levitä torttulevylle ja käännä tiiviiksi rullaksi. Nosta jääkaappiin hetkeksi vetäytymään. Siivilöi pinnalle tomusokeria ja koristele tuoreilla mansikoilla.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Bonne reseptejä:



Tästä löydät kaikki BONNE reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.