Mango-toffeeneliöt

  • 30 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

n. 15 annosta
  • 200 g voi
  • margariini
  • 2 dl vehnäjauho
  • 1 dl sokeroimaton kaakaojauhe
  • ¾ dl sokeri
  • ½ dl tomusokeri
  • 1 prk (400 g) kondensoitu maito
  • 2 kpl (65 g) Cloetta SPRINKLE Crunchy mango -suklaa

Juhannuksena tehdään juhannustaikoja. Kerää seitsemän luonnonkukkaa ja laita tyynysi alle. Näet unta tulevasta puolisostasi, jolle voit leipoa vaikka näitä ihania suklaapaloja. Häntä odotellessasi leivo itsellesi ja ystävillesi.

Mango-toffeeneliöt
noin 15 kpl

150 g voita tai margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
¾ dl sokeria

Täyte:
50 g voita tai margariinia
½ dl tomusokeria
1 prk (400 g) kondensoitua maitoa

Kuorrute:
2 x 65 g Cloetta Sprinkle crunchy mango suklaata

Nypi pehmeä rasva, vehnäjauhot ja sokeroimaton kaakaojauhe murumaiseksi seokseksi ja lisää sokeri joukkoon.
Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (koko noin 15×20 cm).
Paista 200 -asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 15-20 minuuttia.
Mittaa kattilaan voi, tomusokeri ja kondensoitu maito. Keitä miedolla lämmöllä usein sekoitellen noin 10-15 minuuttia. Jäähdytä hetki ja levitä paistetun pohjan päälle.

Paloittele Cloetta Sprinkle crunchy mango -suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Levitä sulanut suklaa varovasti nuolijalla levittäen toffeekerroksen päälle.
Leikkaa terävällä veitsellä annospaloja ennen suklaan jähmettymistä.
Nosta jääkaappiin jähmettymään.

Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä