1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Joulun herkkuleivonnaisen valmistukseen käytetään luumumarmeladia ja suklaata.
Valmista jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan.
Kokeile koristelussa myös muita Cloetta -suklaita vaikkapa paloiteltuna, sulatettuna ja pursoteltuna tai leikkaa veitsellä karkeaksi rouheeksi.

Luumu-suklaakääretorttu
10 annosta

4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja tai perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta

Täyte:
200 g luumumarmeladia

Pinnalle:

1 dl vispikermaa
100 g mascarponejuustoa
¾ dl kaakaotomusokeria
1 tl vaniljasokeria

Koristeluun:
sokeroimatonta kaakaojauhetta
2-3 rullaa Cloetta Toffee Center suklaa-toffeenappeja

Hellapoliisi: Luumu-suklaakääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.
Levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.
Kumoa torttulevy leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Levitä jäähtyneelle torttulevylle luumumarmeladia ja kääri rullalle. Leikkaa päätypalat ja nosta tortturulla tarjoiluvadille.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto, kaakaotomusokeri ja vaniljasokeri.
Tarkista maku.
Levitä seos tortun pinnalle huolimattomasti lusikkaa apuna käyttäen. Siivilöi pinnalle sokeroimatonta kaakaojauhetta.
Koristele Toffee Center suklaa-toffeenapeilla.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Cloetta

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.