Lehtevät mansikka-vaniljapalat

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Lehtevät mansikka-vaniljapalat maistuvat kesähelteillä ja ne valmistuvat pikaisesti myös yllätysvieraille.

Lehtevät mansikka-vaniljapalat
16 kpl

500 g (8 kpl) valmiita lehtitaikinalevyjä
1 muna
1-1 1/2 dl Väriraesokeria
100 g paistonkestävää mansikkamarmeladia
2-3 rkl vaniljakreemijauhetta + 1 dl vettä
2 dl vettä
1 dl hyytelösokeria
n. 1/2 l mansikoita

Anna lehtitaikinalevyjen sulaa. Leikkaa ne neliön mallisiksi paloiksi ja asettele uunipellille leivinpaperin päälle.
Voitele munalla. Ripottele levyjen reunoille väriraesokeria.
Nosta teelusikallinen paistonkestävää mansikkamarmeladia levyn keskelle.
Valmista vaniljakreemi sekoittamalla jauheen joukkoon vettä, anna tekeytyä hetki.
Nosta mansikkamarmeladin viereen lusikallinen vaniljakreemiä.
Paista leivonnaisia 200-225 asteessa 10-15 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Koristele leivonnaiset tuoreilla mansikoilla.
Kiehauta vesi. lisää hyytelösokeri koko ajan hämmentäen. Sekoita,
kunnes liemi kirkastuu. Valuta hieman hyytelösokerilientä mansikan ja
muun täytteen päälle.
Nosta tarjolle!

Värirae on punaisen, keltaisen ja valkoisen raesokerin seos, jota
käytetään esim. leivonnaisten ja jälkiruokien koristeluun. Värirae
tekee kauniin ja maistuvan pinnan pitkoihin, pikkupulliin,
korvapuusteihin, marjapiirakoihin ja pikkuleipiin. Pakkauskoko 280 g.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä