1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (80 arvostelua, keskimäärä: 3.64/5.00)
Ladataan...

Mokkapalat kuuluvat herkkuleivonnaisten ikisuosikkeihin. Niitä rakastavat lapset ja aikuiset. Gluteenittomalla jauhoseoksella leivotut mokkapalat ovat upean kuohkeita.

Kuohkeat gluteenittomat mokkapalat
uunipellillinen, noin 25 annosta

4 munaa
3 dl sokeria
4 dl Semper FIN MIX jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
¾ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 dl rypsiöljyä TAI 100 g sulatettua voita tai margariinia
1 ½ dl maitoa

Kuorrutus:
5-6 dl tomusokeria
2 rkl sulatettua voita tai margariinia
2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
4-5 rkl vahvaa kahvijuomaa

Pinnalle:
nonparelleja tai strösseleitä

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikinaan yhdessä rypsiöljyn tai sulatetun voin tai margariinin ja maidon kanssa.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille ja paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.

Mittaa kulhoon tomusokeri, sulatettu voi tai margariini, sokeroimaton kaakaojauhe ja vahva kahvijuoma. Sekoita tasaiseksi tahnaksi vispilällä ja levitä lämpimän torttulevyn päälle nuolijaa apuna käyttäen.
Ripottele pinnalle halutessasi nonparelleja tai strösseleitä.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.