1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Pikaiseen makeanhimoon tai yllätysvieraille leivot nopeasti helpot konvehtitortut, joiden sisältä löytyy suklainen yllätys. Myllyn Paras Lehtitaikinalevyt ovat nyt palmuöljyttömiä.

Konvehtitortut
10 kpl

1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, palmuöljytön
10 suklaakonvehtia
1 kananmuna

Pinnalle:
½ dl tomusokeria tai sokeroimatonta kaakaojauhetta

Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Laita ne vieretysten työlaudalle tai leivonta-alustalle ja leikkaa kahteen osaan, jotta saat neliöitä. Ota sitten pyöreällä muotilla ympyrät neliöistä. Laita jokaisen ympyrän keskelle suklaakonvehti ja käännä tortut puolikuun muotoon. Painele reunat kiinni ja nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Voitele rikotulla kananmunalla ja paista 225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Siivilöi jäähtyneiden torttujen pinnalle halutessasi tomusokeria tai sokeroimatonta kaakaojauhetta.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.