1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Kirsikkaleivokset ovat ihastuttavan pehmoisia ja maistuvat taivaalliselta kahvin kanssa nautittuna.

Kirsikkaleivokset
6-8 kpl

Pohja:
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta

Kostutus:
7 Up Cherry-limua

1 prk (284 g) St.Dalfour kirsikkahilloa
2 dl vispikermaa tai 1 dl vispikermaa + 100 g tuorejuustoa
sokeria maun mukaan
1 tl vaniljasokeria

Koristeeksi:
6-8 kpl cocktailkirsikoita
6-8 kpl Marabou Premium Kakoya suklaakonvehteja

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, paista 225 asteessa noin 7 minuuttia.
Kumoa torttulevy leivinpaperille tai keittiöpyyhkeen päälle.

Paina jäähtyneestä pohjasta pyöreitä leivosaihioita leivosrenkaalla kaksi leivosta kohden.
Jätä pohjaosa leivosrenkaan pohjalle ja nosta renkaat tarjoiluvadille. Kostuta kirsikkalimulla.
Levitä kostutetulle pohjalle kirsikkahilloa.
Vaahdota vispikerma, sekoita joukkoon tuorejuusto, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Nosta vaahtoa hillon päälle.
Nosta pinnalle toinen leivospohja, kostuta. Nosta leivosrengas pois ja koristele kermalla, kirsikoilla ja suklaakonvehdeilla.