1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Helppo ja herkullinen vierastarjottava syntyy valmiista pullataikinalevyistä, joita myydään kaupan pakastealtaassa.
Toki voit valmistaa pohjan myös itse leivotusta pullataikinasta.
Karpaloiden sijaan voit käyttää myös esimerkiksi puolukoita tai mustikoita.

Karpaloinen pullapiiras

4 pullataikinalevyä

Täyte:
100 g mantelimassaa murustettuna
200 g sitruunarahkaa
2 munaa
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 tl vaniljasokeria
3 dl karpaloita

Sulata pullataikinalevyt ja painele ne pyöreän piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Anna kohota hetki.
Murusta pinnalle mantelimassa.

Sekoita keskenään sitruunarahka, munat, vaniljakastike ja vaniljasokeri. Kaada seos taikinalevyjen päälle. Ripottele pinnalle karpalot.

Paista 200 asteessa uunissa 20-30 minuuttia.

Piiras on paistettu Tefalin silikonireunaisessa vuoassa, jonka lasinen pohjaosa  sopii tarjoiluun. Vuoasta irroitetaan silikoninen reunus ja voit nostaa piiraan suoraan pöytään.