1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Valmista ihanat kaneli-kaakaopullat reilun kokoisiin paperivuokiin. Koristele tomusokerikuorrutteella ja ripottele pinnalle rapeaa raesokeria.

Kaneli-kaakaopullat
10-12 kpl

2½ dl maitoa
25 g hiivaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
½ tl suolaa
1 tl hienonnettua kardemummaa
6–7 dl vehnäjauhoja
100 g voita tai margariinia

Täyte:
½ dl Dansukker Kanelisokeria
2 rkl kaakaojauhetta
¾ dl vehnäjauhoja
1 ½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Voiteluun:
kananmunaa

Pinnalle:
1-2 dl Dansukker Tomusokeria
1-2 rkl vettä
Dansukker Rapeaa Raesokeria

Kaneli-kaakaopullat

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola, sokeri ja kardemumma. Alusta taikinaan jauhot ja loppuvaiheessa pehmeä rasva. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa peitettynä.
Sekoita täytteen kuivat aineet keskenään haarukalla. Lisää joukkoon siirappi ja sekoita tasaiseksi.
Kaulitse taikina noin 35 x 60 cm:n suuruiseksi levyksi. Levitä levylle täyte ja kääri rullaksi. Leikkaa rulla noin 3 cm:n levyisiksi paloiksi. Laita leivonnaiset paperisiin muffinivuokiin tai muffinipellille. Anna kohota lämpimässä paikassa peitettyinä.
Voitele pullat kananmunalla. Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla 12–15 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita tomusokerin joukkoon vähän kerrallaan vettä, kunnes saat sopivan sakean tahnan. Pursota tai levitä tomusokerikuorrutusta jäähtyneiden pullien päälle. Ripottele pinnalle välittömästi raesokeria.

Reseptin toteuttanut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Dansukker reseptejä:



Tästä löydät kaikki DANSUKKER reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.