1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tässä variaatio mokkapaloista, todella hyvä pohjaohje, vaikka sanonkin =).
Kuorrutteen voisi tehdä suklaisena, sopisi loistavasti.
Lapset toivoivat mokkapaloja, joten tein perinteisen mokkapalojen kuorrutteen.

Kahvipalat (pellillinen)

3 munaa
1 1/2 dl Muscovado sokeria
1 1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 1/2 dl puolikarkeita ydinspelttijauhoja
1/2 dl mantelijauhetta
1 pss  (60 g) DrOetkerin suklaasiruja
1 dl hasselpähkinärouhetta
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 1/2 dl maitoa
100 g sulatettua margariinia tai 1 dl ruokaöljyä

Kuorrutus:
250 g tomusokeria
2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
4 rkl vahvaa kahvia
4 rkl sulatettua margariinia

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä maito ja sulatettu rasva.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, paista 225 asteisessa uunissa keskiritilätasolla 10-15 minuuttia.

Valmista kuorrutus sekoittamalla tomusokeri, kaakaojauhe, kahvi ja margariini sekaisin, levitä seos uunista otetun pohjan päälle.
Ripottele pinnalle halutessasi nonparelleja, strösseleitä, kookoshiutaleita tai suklaalastuja.