1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Kääretortut ovat nopeatekoisia ja käteviä vierastarjottavia. Niitä voi varioida loputtomiin sesongin ainesten ja kaapin sisällön mukaan.
Erilaisilla kuorrutteilla niistä saa juhlavia ja kuorrutettuna ne sopivat pieniin juhliin myös korvaamaan täytekakkua.
Viipaleina ne voi halutessaan koristella ja tarjota leivoksina. Kääretorttu maistuu tietysti myös ihan sellaisenaan!

Kahvi-kaakaokääretorttu
10-13 annosta

Pohja:
4 munaa
1 1/2 dl Muscovadosokeria
1 dl perunajauhoja
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Täyte:
100 g voita
250 g kaakaotomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl vahvaa kahvia

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa noin 7 minuuttia. Kumoa leivinpaperille.

Vatkaa täytteen ainekset tasaiseksi seokseksi ja levitä torttulevyn pinnalle.
Kääri rullalle.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.