Hilun porkkanakakku

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

163 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

8-10 annosta
  • 4 kpl kananmuna
  • 2 dl öljy
  • 300-350 g porkkana
  • 4 dl sokeri
  • 4 dl vehnäjauho
  • 1 tl ruokasooda
  • 1 tl leivinjauhe
  • 3/4 rkl suola
  • 1 tl kaneli
  • 100 g maustamaton tuorejuusto
  • 2 dl tomusokeri
  • 1 tl vaniliinisokeri

Tämän porkkanakakun ohjeen on lähettänyt Hellapoliisin lukija ”Hilu.” Tästä ei porkkanakakku parane! Valmistus on helppoa, etkä tarvitse edes vatkainta.

Porkkanakakku

4 munaa
2 dl öljyä
300-350 g raastettua porkkanaa
n. 4 dl sokeria
hieman reilu 4 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
3/4 tl suolaa
1 tl kanelia

Kuorrutukseen:

100 g maustamatonta tuorejuustoa
vajaa 2 dl tomusokeria
1 tl vanilliinisokeria

Vatkaa munat, öljy ja porkkanaraaste. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada voideltuun, (korppu)jauhotettuun vuokaan (itse käytän irtopohjaista kakkuvuokaa) ja paista n. 50 min. 175 asteessa. Kumoa kakku ja jäähdytä se.

Sekoita keskenään kuorrutteen tuorejuusto ja sokerit tasaiseksi seokseksi. Levitä kakun päälle.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä