1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (101 arvostelua, keskiarvo: 4,07 / 5)
Ladataan...

Brownies-palat ovat upean suklaisia herkkupaloja, joiden valmistus on nopeaa ja helppoa. Täyteläinen suklaaherkku sopii sellaisenaan tai vaikka jälkiruokana tarjottavaksi.

Brownies
9-12 kpl

200 g Marabou Tummaa suklaata
150 g voita
2 1/2 dl sokeria (voit korvata osan sokerista tummalla sokerilla, kuten Muscovadolla)
3 munaa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 rkl vaniljasokeria
6 kpl LU Classic Digestive-keksiä rouheena

Paloittele suklaa kattilaan. Lisää voi.
Sulata miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes suklaa ja voi on sulanut.
Sekoita joukkoon sokeri, munat, vehnäjauhot, kaakaojauhe, vaniljasokeri ja karkeaksi rouhitut Digestive-keksit.
Kääntele taikina tasaiseksi ja levitä leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, jonka koko on noin 15×30 cm.
Paista 175 asteessa noin puoli tuntia, tai kunnes pinta on jähmettynyt ja saanut hieman väriä.
Anna jäähtyä hetken aikaa ja leikkaa terävällä veitsellä pieniksi paloiksi.

Vinkki! Voit tarjota hieman lämpimän Brownies-palan seuraksi vaniljajäätelöä.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
brownies

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.