1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua. Keskiarvo: 3,86/5)

Nämä ovat ihanan pehmeitä ja suklaisia muffineja, vaikka "aitoa"
suklaata näihin ei tulekaan. Samalla ohjeella voi leipoa myös kakun.
Tee silloin kuorrutus kaksinkertaisena.

Pehmeät suklaamuffinit

2 kananmunaa

2 dl sokeria

150 g margariinia

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

3 rkl kaakaojauhetta

1 dl ruokakermaa

Kuorrutus:
25 g margariinia

1 dl tomusokeria

1/2 dl kaakaojauhetta

1,5 rkl kermaa

Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää joukkoon sulatettu ja
jäähdytetty margariini. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat
aineet ja viimeisenä kerma. Annostele muffinivuokiin.
Paista muffineja 200 asteessa n. 20 minuuttia.
Kuorruta muffinit kun ne ovat hiukan jäähtyneet.
Laita kattilaan margariini, tomusokeri ja kaakaojauhe. Kuumenna ja
sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi kerma ja anna kiehahtaa. Levitä
kuorrutus muffineille välittömästi.