1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 4,00/5)

Reseptin "äiti" Confetin Terhi.

Lakka-valkosuklaamuffinssit


75 g voita/ margariinia
2 dl sokeria
1 kananmuna
3,5 dl vehnäjauhoja

hyppysellinen suolaa
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1,25 dl
maitoa
1,5 dl lakkoja
1 dl valkosuklaarouhetta

Kuumenna uusi 195 asteeseen. Anna voin/margariinin pehmetä hetken aikaa
ja vatkaa pehmeä voi sekä sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmuna ja
sekoita hyvin. Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe,
vaniljasokeri ja suola. Lisää jauhoseosta sekä maitoa hieman kerrallaan
ja sekoita taikina tasaiseksi. Lisää vielä joukkoon lakat ja
valkosuklaarouhe. Sekoita kevyesti. Lusikoi taikinaa muffinivuokiin
noin 2/3 osan verran, että muffinille jää tilaa kohota. Paista uunissa
noin 15 minuuttia tai kunnes muffinit ovat kohoneet ja hieman saaneet
väriä pintaan.