1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (112 arvostelua, keskiarvo: 3,37 / 5)
Ladataan...

Tämä resepti on lukijan lisäämä. Hellapoliisi ei ota vastuuta reseptin toimivuudesta.

Britakakku (gluteeniton)

Pohja:
4 keltuaista
2 dl sokeria
2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Marenki:
4 valkuaista
2 dl sokeria
½ dl mantelihiutaleita

Täyte:
2 dl kermaa vaahdotettuna
1 dl maitorahkaa
1 ps pakastevadelmia
tippa vaniljaesanssia
½ dl sokeria

Tee ensin pohja ja kaada taikina leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle. Vatkaa sitten marenki kovaksi vaahdoksi ja lisää se taikinan päälle. Paista 175 asteessa noin 25 min. Paistat siis sekä pohjan, että marengin yhtä aikaa.
Puolita torttu, täytä toinen puoli ja nosta toinen täytteen päälle.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.