1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (25 arvostelua. Keskiarvo: 3,68/5)

Gluteeniton vähähiilihydraattinen pikasämpylä mikrossa

Lorauta mikron kestävään aamiaiskulhoon tmv. öljyä tai sulatettua voita n. kaksi ruokalusikallista. Lisää 1/2 desilitraa pellavansiemenrouhetta, 1/3 desiä hasselpähkinä- (tai soija/manteli)jauhetta, ripaus suolaa ja 1/4 tl leivinjauhetta. lisää joukkoon ripaus auringonkukan siemeniä. Lisää kananmuna, sekoita kaikki ainekset keskenään hyvin. Paista mikrossa 1 minuutti täydellä teholla. Kumoa sämpylä teelautaselle ja anna jäähtyä hetkinen. Halkaise tai Viipaloi ja nauti kuten sämpylä/leipä. nimim. Gluteenitonta leipää yllätysvieraallekin.