Uusi ilme pihamaalle helposti siirtonurmella

Julkaistu: 17.06.2021
Yhteistyö Oravais turf logo

Onko pihanurmesi päässyt huonoon kuntoon, etkä tiedä mitä tehdä? Siirtonurmi on helppo ratkaisu kauniin pihan aikaansaamiseksi kirjaimellisesti hetkessä. Olkoon pihasi sitten pieni rivitalon piha tai suurempi alue, *Oravais Turfilta voit tilata nurmen isoihin ja pieniin pihoihin ja vaikka jalkapallokentälle.

Viime vuosina siirtonurmien suosio on kasvanut, eikä ihme. Suomen lyhyt kesä asettaa kesälle toiveita ja odotuksia ja onhan kauniista pihasta iloa pidempään, kun kasvatusvaiheen tekee puolestasi joku muu.

Katso lisää

Oravais Turf kasvattaa siirtonurmea 2-3 vuotta ennen sen keräämistä ja käyttää vain parhaita mahdollisia nurmen siemeniä, joiden itävyys on erinomainen. Jatkuva laaduntarkkailu pitää Oravais Turfin nurmen tasalaatuisena.

Miten tilaus tehdään?
Ota yhteyttä *Oravais Turfiin ja kerro tarpeesi, näin voitte sopia toimitettavan nurmen määrän ja ajankohdan. Nurmirullat toimitetaan 3 senttimetrin paksuisina nurmimattoina, joiden koko on 170 cm x 58 cm.

Miten asennus tapahtuu?
Tasoita maa johon nurmi laitetaan. Levitä pinnalle kerros hyvää multaa. Isommissa alueissa voit aikaa säästääksesi käyttää apuna traktoria. Asettele siirtonurmirullat vieretysten. Paina saumakohdat kiinni toisiinsa. Leikkaa tarvittaessa terävällä veitsellä oikean kokoiseksi. Kastele nurmea 2-3 kertaa viikossa, jotta se pääsee juurtumaan. Juurtuminen tapahtuu oikein kasteltuna jopa muutamassa viikossa.

Kuinka paljon siirtonurmi maksaa?

Siirtonurmen hinta on sitä edullisempaa, mitä enemmän sitä tilaat. Neliöhinta liikuu 2-5 eurossa, joten suurenkin pihan nurmettaminen on lopulta edullista.

Pyydä tarjous
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä