Hellapoliisi Kati Jaakonen ja vaalikoneet

Julkaistu: 07.03.2023

Hellapoliisi -yrittäjä Kati Jaakonen on ehdolla kevään eduskuntavaaleissa Helsingin vaalipiirissä SDP:n listoilla sitoutumattomana

Eduskuntavaaliehdokkaat saivat viime viikolla omat vaalinumeronsa vuoden 2023 vaaleihin. Kati Jaakonen sai arvonnassa numeron 179 Helsingin vaalipiirissä.

Lähes kaikki vaalikoneet ovat nyt auki.
Voit tutustu Kati Jaakosen vaalikonevastauksiin alla olevista linkeistä:

HELSINGIN SANOMAT / ILTA-SANOMAT
Tutustu Hesarin vaalikoneeseen

Tutustu Ilta-Sanomien vaalikoneeseen

Vanhustenhoidon tason on noustava viipymättä. Yrittäminen aidoksi vaihtoehdoksi itsensä työllistämiseksi. Työn tekemisestä kannattavaa.

HELSINGIN UUTISET / KESKISUOMALAINEN
Tutustu Helsingin uutisten vaalikoneeseen

Olen innostuva, ahkera, kekseliäs, ratkaisukeskeinen, empaattinen, toimeen tarttuva, rohkea ja suorasanainen. Puhun mielelläni epäkohdista ja haluan ratkaista ongelmakohtia. Olen auttanut ihmisiä ruoanlaittopulmissa jo liki 18 vuotta ja nyt haen Sinulta mandaattia auttaa ihmisiä myös laajemmin.

YLEISRADIO
Tutustu Ylen vaalikoneeseen (sisältää videon)

Vanhustenhoito pitää saada inhimilliselle tasolle ja kotihoito suunnitella täysin uudestaan. Yrittäjyyttä tulee arvostaa enemmän ja nähdä sen valtava potentiaali. Nuorten usko tulevaisuuteen pitää turvata. Nuoria pitää kuunnella ja ottaa mukaan suunnittelemaan tulevaisuutta jossa he elävät. Mielenterveyspalveluihin myös matalan kynnyksen pääsy.

ILTALEHTI/ALMAMEDIA
Tutustu Iltalehden vaalikoneeseen

Sydäntä lähelläni on erityisesti sairaat ja vanhukset ja haluan että kotihoito, vanhustenhoito sekä omaishoito avataan näkyväksi ja saatetaan hyvinvointiyhteiskunnan tasolle. Yrittäjänä ymmärrän myös yrittämisen haasteet ja tiedostan että menetämme valtavan potentiaalin työmarkkinoilla, kun yrittämistä ei pidetä juuri arvossa. Yrittäjyyttä pitää tukea, sillä itsensä työllistäminen on jo arvo itsessään. Jokainen pärjäävä yrittäjä elättää työllään myös oman perheensä ja tuo veroeuroja yhteiskunnalle. Nuorten elämää on varjostanut viime vuosina korona ja sota Ukrainassa. Tulevaisuus on monille myös näköalaton luontokadon vuoksi. Nuorten tulee saada matalalla kynnyksellä apua mielenterveyshaasteisiin ja tukea kasvaa osaksi toimivaa yhteiskuntaa. Olen toimeen tarttuva ja elämässä itse paljon nähnyt ja kokenut. Ymmärrän tavallista arkea ja lapsiperheen elämää, sairautta ja elämän haasteita.

MTV
Tutustu Maikkarin vaalikoneeseen

47-vuotias helsinkiläinen yrittäjä, neljän lapsen äiti ja mummi. Oikeudenmukainen ja inhimillisiä arvoja arvostava. Vanhukset erityisen lähellä sydäntä.

DUUNITORI
Tutustu Duunitorin vaalikoneeseen

Visio työelämästä vuonna 2033: Meillä on enemmän yrittäjiä jos ymmärretään heidän mieletön potentiaali. Ehdotukseni vision toteutumiseksi: Yrittäjyyttä arvostetaan ja rohkaistaan oman näköiseen työuraan.

NUORTEN VAALIKONE
Tutustu Nuorten vaalikoneeseen

Vanhustenhoito inhimilliseksi, yrittäjyys todelliseksi vaihtoehdoksi työllistää itsensä sekä nuorten pahoinvoinnin katkaiseminen ja avun piiriin nopeasti pääseminen.

AUTO- JA LIIKENNEALAN VAALIKONE
Tutustu AKLn vaalikoneeseen

Olen 47-vuotias helsinkiläinen yrittäjä. Ajan kaasuautolla ja harmittelen ettei Suomessa nähdä suurempaa potentiaalia kehittää kaasuautoilua, sillä polttoaineen raaka-aineita syntyy päivittäin ja autoja voi muuntaa myös kaasuautoiksi.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivustouudistus toi sivustolle lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä