1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 3,75 / 5)
Ladataan...

Lammaskaali on mainiota syysruokaa.
Valmista kerralla reilu annos ja nauti syystuulten tuivertaessa.
Lammaskaali
4 annosta

3 rkl öljyä
800 g lampaanlihaa
1 ½ l vettä
1 laakerinlehti
1-2 liha- tai kasvisliemikuutiota
10 mustapippuria
1 iso sipuli
700 g keräkaalia
2 porkkanaa
Leikkaa lampaanliha kuutioiksi ja paista kuumassa padassa öljyssä.
Lisää vesi, laakerinlehti, liha- tai kasvisliemikuutiot ja mustapippurit.
Anna kiehua miedolla lämmöllä noin tunti.
Leikkaa sipuli ja keräkaali lohkoiksi ja paloittele porkkanat.
Lisää ainekset pataan ja anna kiehua hiljalleen 30-45 minuuttia. Tarkista maku.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.