1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Karitsan sisäfileetä, portobellosieniä ja parsaa
4 annosta

3 rkl oliiviöljyä
600-800 g karitsan sisäfileetä
3-4 valkosipulinkynttä
suolaa myllystä maun mukaan
muutama varsi minttua
1 l vettä
½ tl suolaa
120 g miniparsaa
4-8 isoa Champ Portobellosientä
3 rkl oliiviöljyä
200 g miniterttutomaatteja tai miniluumutomaatteja
2 valkosipulinkynttä
suolaa myllystä maun mukaan

Lisäksi:
1 annospussi Sulo tai Lempi annossalaattia
200 g vesimelonia paloina
200 g tuoretta ananasta

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Poista sisäfileestä mahdolliset kalvot.
Kuumenna oliiviöljy pannulla.
Laita sisäfileet pannulle ja lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet.
Paista nopeasti molemmin puolin. Rouhi pinnalle suolaa myllystä.
Anna lihan vetäytyä folion sisällä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.
Valmista lisukkeet.
Kiehauta vesi ja lisää suola ja miniparsat. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia. Valuta.
Leikkaa portobellosienet lohkoiksi.
Kuumenna öljy pannulla. Paista portobellosienilohkot, tomaatit ja parsat pannulla. Mausta hienonnetulla valkosipulilla ja lopuksi suolalla.
Tarjoa kasvikset murean karitsan sisäfileen kanssa.
Koristele tuoreella mintulla.
Valmista seuraksi raikas, yksinkertainen salaatti.
Laita annossalaatti tarjoiluvadille.
Paloittele vesimeloni ja ananas ja sekoita salaatin joukkoon.
Nauti murean karitsan kanssa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.