1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Oletko jo tutustunut ruoanlaittoa helpottaviin käteviin vihannessoseisiin?
Marja- ja hedelmäsoseista tuttu Bonne on tuonut markkinoille myös herkullisia vihannessoseita, jotka ovat todella monikäyttöisiä. Käytä leivonnassa esimerkiksi piiraiden, kakkujen ja sämpylöiden maustajana ja mehevöittäjänä. Soseet sopivat ruoanlaittoon. Lisää mureketaikinoihin, keittoihin, laatikko- ja pataruokiin, kaikkialle mihin haluat herkullista makua, vitamiineja ja kaunista väriä. Lisää myös kirkasliemiseen keittoon hieman vihannessosetta.
Arjen nopea sosekeitto syntyy muutamaa erilaista sosetta yhdistelemällä. Mausta makusi mukaan, kiehauta ja ruoka on valmis! Miten näppärää!

Vuohenjuustoinen palsternakka-porkkanasosekeitto
3-4 annosta

½ l Bonne Luomu Palsternakkasosetta
½ l Bonne Porkkanasosetta
2 rkl kasvisfondia tai maun mukaan
100 g vuohenjuustoa
2 tl sokeria
mustapippuria myllystä
(ripaus chilijauhetta tai cayennepippuria)

Pinnalle:
rucolaa

Laita palsternakka- ja porkkanasose kattilaan.
Lisää kasvisfondi, vuohenjuusto, sokeri ja mustapippuria myllystä.
Kiehauta.
Tarkista maku.
Koristele annos rucolalla.
Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.