1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua. Keskiarvo: 4,86/5)

Valmista herkullinen tomaatti-juustokeitto vain muutamasta raaka-aineesta.
Keitto on alusta loppuun valmis viidessä minuutissa.
Tarjoa seuraksi tuoretta leipää.
Kiehauta mukaan ruokatermoskannuun ja ota mukaan ulkoiluretkelle.

Tomaatti-juustokeitto, gluteeniton
2-3 annosta

5 dl Biotta Tomaattimehua
1 Herbamare Kasvisliemitiivistekuutio, gluteeniton
mustapippuria myllystä
1 dl ruokakermaa, maustettu tai maustamaton
200-250 g sulatejuustoa
¾ dl maizena suurustetta vaaleille kastikkeille ja keitoille

Pinnalle:
timjamia

Mittaa kattilaan Biotta Tomaattimehu.
Murusta joukkoon Herbamare kasvisliemitiivistekuutio.
Rouhi joukkoon hieman mustapippuria.
Lisää ruokakerma ja sulatejuusto. Kuumenna kunnes juusto on sulanut joukkoon.
Lisää höyryävään liemeen maizena suuruste ja sekoita tasaiseksi.
Anna kiehua minuutti.
Tarkista maku.
Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.