1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (17 arvostelua, keskiarvo: 3,71 / 5)
Ladataan...

Keittoruoat ovat hyvä tapa lisätä kasvisten kulutusta.
Kasviskeittokin voi olla täyteläisen makuista, aromikasta ja täyttävää.
Tämän keiton liemi maistuu erityisen hyvältä ja se sisältää vitamiineja.
Kokeile!

Talvipäivän kasviskeitto

2 rkl Merum extra-neitsyt oliiviöljyä
2 sipulia silputtuna
1 keskikokoinen palsternakka
pala selleriä
½ pieni kukkakaali
3 keskikokoista porkkanaa
4 lehtisellerinvartta
4 keskikokoista perunaa
1-2 valkosipulinkynttä
8 dl vettä
5 dl Biotta Porkkanamehua
1 laakerinlehti
2 Herbamare Kasvisliemitiivistekuutiota
10 maustepippuria
2 tl kuivattua rakuunaa

Käsittele kasvikset.
Kuori ne ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Irrota kukkakaalista kukinnot käsin tai leikkaa veitsellä.
Hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja lisää kasvikset.
Kääntele muutaman minuutin ajan.
Lisää vesi ja Biotta Porkkanamehu, laakerinlehti, Herbamare Kasvisliemitiivistekuutiot, maustepippurit ja rakuuna.
Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
Tarkista maku.
Laita pöytämausteeksi Herbamare Yrttisuola.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: