1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua, keskiarvo: 4,13 / 5)
Ladataan...

Tämä keitto on upean maukas ja täyteläinen. Chilin määrällä voit säätää tulisuutta oman makusi mukaan. Tyylikäs keitto, jota voit tarjota sellaisenaan tai alkuruokana.

Portobello-tomaattikeitto
4 -5 annosta

2 rkl oliiviöljyä
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
½-1 punainen chilipaprika
150-200 g portobellosieniä
mustapippuria myllystä
1 Herbamare -kasvisliemitiivistekuutio
1 nippu kevätsipulia
1 pullo Biotta Tomaattimehua
(2 dl sulatejuustoa, kuohukermaa tai kaurakermaa)

Pinnalle:
tuoretta korianteria tai basilikaa

Kuumenna öljy kattilassa. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä chilipaprika.
Lisää ainekset kattilaan ja kääntele hetki.
Hienonna portobellosienet ja lisää kattilaan.
Kääntele kunnes sienet pehmenevät.
Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Murusta sekaan Herbamare -kasvisliemitiivistekuutio ja hienonna joukkoon kevätsipuli.
Lisää tomaattimehu ja anna kiehua hiljalleen noin 30-40 minuuttia välillä sekoitellen.
Lisää loppuvaiheessa halutessasi sulatejuusto, kuohukerma tai kaurakerma. Kuumenna.

Tarkista maku.
Hienonna pinnalle tuoretta korianteria tai basilikaa.

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.