Maa-artisokkakeitto

  • 15 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
maa-artisokkakeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Tämä lempeä maa-artisokkakeitto on maustettu juustolevitteellä. Maa-artisokka on hienostunut mukula, jonka maku on mieto. Voit lisätä sitä perunasoseen tai sosekeittojen joukkoon. 

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 500 g maa-artisokkaa
  • 500 g perunoita
  • suolaa
  • 50 g juustolevitettä
  • (keitinlientä)
  • 2 dl kuohukermaa TAI
  • 2 dl vispikermaa (vaihtoehto)
  • kirveliä

Valmistusohje

  • Kuori maa-artisokan mukulat ja perunat.
  • Paloittele ja keitä suolalla maustetussa vedessä, kunnes ovat pehmeitä.
  • Soseuta sauvasekoittimella.
  • Lisää joukkoon juustolevite, kerma ja kirveliä. Sekoita tasaiseksi.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa maa-artisokkakeitto vaikka alkuruokana.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä