1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Laiskottelijan keittoruoka valmistuu kätevästi Apetit -Peruna & Keittokasviksista. Säästät aikaa ja vaivaa, kun perunoita ei tarvitse kuoria.
Joukkoon voi lisätä mitä kaapista löytyy. Broilerin voi vaihtaa esimerkiksi jauhelihaan tai makkaraan, sulatejuuston myös tuorejuustoon.

Laiskottelijan broilerikeitto

1,2 l vettä
2 Maggi kanafondikuutiota
tilkka öljyä
2 tl currya jauheena
2 tl paprikajauhetta
400 g broilerin paisti- tai filesuikaleita
suolaa
Santa Marian lime-pippuria myllystä
750 g Apetit Peruna&Keittokasviksia (pakastealtaasta)
200 g Apetit Pomodoro tomaatti-kasvisseosta (pakastealtaasta)
1 pieni prk herkkusieniviipaleita valutettuna
100 g paprikasulatejuustoa
tuoretta minttua ja korianteria

Laita kattilaan vesi ja liemikuutiot, kiehauta.
Kuumenna tilkka öljyä pannulla, lisää curryjauhe ja paprikajauhe, kääntele hetki.
Lisää joukkoon broilerisuikaleet, paista kypsäksi.
Mausta suolalla ja lime-pippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen Peruna&Keittokasvikset, sekä hetken päästä tomaatti-kasvissekoitus ja herkkusieniviipaleet, anna kiehua miedolla lämmöllä hetki, lisää paistetut broilerisuikaleet paistoliemineen, sekä paprikasulatejuusto.
Keittele kunnes kasvikset tuntuvat kypsiltä.
Tarkista maku.
Ripottele joukkoon tuoretta minttua ja korianteria silppuna.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.