1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 4,67/5)

Baba Foods on tuonut markkinoille kikherneitä kätevässä uudelleen suljettavassa pussissa. Liota ja keitä, aivan kuten herneetkin. Käytä salaateissa, hummuksissa tai valmista maistuva keitto. Nauti tuoreen leivän ja uuden nokkoshummuksen kanssa.

Kikhernekeitto
4 annosta

2 dl Baba Kuivattuja Kikherneitä
1 l vettä liottamiseen
1 l vettä keittämiseen + 1 tl suolaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
½-1 punainen mieto chili
½ dl oliiviöljyä
1 tl juustokuminaa
1 tl jauhettua korianteria
400 g tomaattimurskaa
2-3 rkl tomaattipyreetä
2 tl Baba Harissaa tai maun mukaan
mustapippuria myllystä
4 dl kookosmaitoa
suolaa maun mukaan
tuoretta korianteria

Lisäksi:
tuoretta leipää
Baba Nokkoshummusta

Kikhernekeitto

Laita kuivatut kikherneet likoamaan kylmään veteen vähintään kahdeksaksi tunniksi tai yön yli. Valuta, huuhtele ja laita kattilaan. Lisää joukkoon vesi ja suola. Keitä kannen alla vähintään tunti tai kunnes kikherneet tuntuvat sopivan kypsiltä.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna punainen chili. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja laita sipuli, valkosipuli ja chili pannulle, kääntele hetki. Lisää juustokumina ja jauhettu korianteri ja kääntele vielä hetki. Laita joukkoon tomaattimurska, tomaattipyree, harissaa varovasti annostellen ja mustapippuria myllystä. Lisää kookosmaito, kypsät kikherneet ja suolaa maun mukaan. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Tarkista maku. Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.

Nauti tuoreen leivän ja nokkoshummuksen kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Baba reseptejä:



Tästä löydät kaikki BABA reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.