1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (35 arvostelua, keskiarvo: 3,69 / 5)
Ladataan...

Kermainen kanakeitto sopii kaikkiin vuodenaikoihin.
Valmista arkeen tai rentoihin juhliin ja tarjoa seuraksi tuoretta leipää.

Kermainen kanakeitto
6 annosta

2 rkl öljyä
500 g broilerinfileesuikaleita
½ tl suolaa
1 iso sipuli
2 porkkanaa
200 g palsternakkaa
150 g juuriselleriä
250 g parsakaalia
1 kg perunaa
n. 1½ l vettä
2 kasvisliemikuutiota tai fondia
10 maustepippuria
2 laakerinlehteä
2 dl kuohukermaa
200 g sulatejuustoa
lehtipersiljaa

Aloita esikäsittelemällä kasvikset.
Kuori ja hienonna sipuli.
Kuori palsternakka, juuriselleri, parsakaali ja perunat.
Paloittele ne sopiviksi suupaloiksi.
Kuumenna öljy kattilassa ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
Mausta suolalla. Lisää kasvikset ja kääntele hetki.
Laske vettä päälle sen verran, että kasvikset peittyvät.
Lisää kasvisliemikuutiot tai fondi, maustepippurit ja laakerinlehdet.
Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
Lisää kuohukerma ja sulatejuusto. Kuumenna.
Tarkista maku.
Ripottele joukkoon hienonnettua lehtipersiljaa.
Tarjoa!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.