1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua. Keskiarvo: 3,55/5)

Kohta on taas laskiainen, jolloin laitetaan soppapadat porisemaan!

Hernekeittoon saat uutta ilmettä kokeilemalla vaihteeksi keltaisia ruokaherneitä.
Joukkoon voit halutessasi lisätä myös hieman porkkanaa ja palsternakkaa.

Keltainen herne-savupekonikeitto
4 annosta

500 g keltaisia ruokaherneitä
3 l vettä
200 g savupekonia
1 tl suolaa
1 tl meiramia
1-2 rkl vahvaa sinappia

Huuhtele herneet ja liota yön yli.
Keitä noin kaksi tuntia liotusvedessä ja mausta suolalla, meiramilla ja sinapilla.
Lisää loppuvaiheessa paloiteltu savupekoni.

Vinkki! Jos valmistat gluteenitonta ruokaa, varmista, että sinappi on gluteenitonta.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.