




(
13 arvostelua. Keskiarvo:
3,46/5)
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 14h 00 min
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
Tulosta
Keltainen herne-savupekonikeitto
Tehnyt
Hellapoliisi
29.1.2012
Kohta on taas laskiainen, jolloin laitetaan soppapadat porisemaan! Hernekeittoon saat uutta ilmettä kokeilemalla vaihteeksi keltaisia ruokaherneitä. Joukkoon voit halutessasi lisätä myös hieman porkkanaa ja palsternakkaa. Keltainen herne-savupekonikeitto 4 annosta 500 g keltaisia ruokaherneitä 3 l vettä 200 g savupekonia 1 tl suolaa 1 tl meiramia 1-2 rkl vahvaa sinappia Huuhtele herneet ja liota yön yli. […]0 calories
Kohta on taas laskiainen, jolloin laitetaan soppapadat porisemaan!
Hernekeittoon saat uutta ilmettä kokeilemalla vaihteeksi keltaisia ruokaherneitä.
Joukkoon voit halutessasi lisätä myös hieman porkkanaa ja palsternakkaa.
Keltainen herne-savupekonikeitto
4 annosta
500 g keltaisia ruokaherneitä
3 l vettä
200 g savupekonia
1 tl suolaa
1 tl meiramia
1-2 rkl vahvaa sinappia
Huuhtele herneet ja liota yön yli.
Keitä noin kaksi tuntia liotusvedessä ja mausta suolalla, meiramilla ja sinapilla.
Lisää loppuvaiheessa paloiteltu savupekoni.
Vinkki! Jos valmistat gluteenitonta ruokaa, varmista, että sinappi on gluteenitonta.
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 14h 00 min
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
Tulosta
Keltainen herne-savupekonikeitto
Tehnyt
Hellapoliisi
29.1.2012
Kohta on taas laskiainen, jolloin laitetaan soppapadat porisemaan! Hernekeittoon saat uutta ilmettä kokeilemalla vaihteeksi keltaisia ruokaherneitä. Joukkoon voit halutessasi lisätä myös hieman porkkanaa ja palsternakkaa. Keltainen herne-savupekonikeitto 4 annosta 500 g keltaisia ruokaherneitä 3 l vettä 200 g savupekonia 1 tl suolaa 1 tl meiramia 1-2 rkl vahvaa sinappia Huuhtele herneet ja liota yön yli. […]0 calories
Moi. Kiitos ohjeesta. Virossa ei myydä ilmeisesti vihreitä herneitä, keltaiset herneet saa siis kelvata. Kiitos tästä ohjeesta(tulee ainakin ohjeen mukaisesti) .