1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (60 arvostelua, keskiarvo: 3,78 / 5)
Ladataan...

Broilerinjauhelihasta valmistat ihastuttavan keittoruoan.
Tämä keitto sopii arkeen, mutta myös juhlavampaankin hetkeen.

Kanajauhelihakeitto
4-6 annosta

2 rkl öljyä
400 g Kariniemen Kananpojan maustamatonta jauhelihaa
½ tl suolaa
4 keskikokoista perunaa
1 keskikokoinen palsternakka
2 porkkanaa
½ pienehkö juuriselleri
3 rkl öljyä
2 rkl currya jauheena
5 dl vettä
4 dl kookosmaitoa
1 laakerinlehti
10 maustepippuria
1 kanaliemikuutio
1-2 tl kuivattua korianteria

Pinnalle:
tuoretta korianteria ja minttua

Ota Kariniemen Kananpojan jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha kauttaaltaan.
Mausta suolalla.

Kuori perunat, palsternakka, porkkanat ja juuriselleri. Leikkaa pieniksi, tasakokoisiksi kuutioiksi.
Kuumenna öljy kattilassa ja lisää joukkoon curry sekoitellen. Varo polttamasta.
Lisää pian joukkoon kasviskuutiot ja kääntele hetki.
Lisää vesi, kookosmaito, laakerinlehti, maustepippurit ja kanaliemikuutio, sekä kuivattu korianteri.
Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Lisää loppuvaiheessa paistettu Kananpojan jauheliha ja kuumenna.

Hienonna valmiin keiton joukkoon tuoretta korianteria ja minttua.
Nauti!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.