1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (16 arvostelua, keskiarvo: 4,38 / 5)
Ladataan...

Itämainen kana-kookoskeitto on helppotekoinen arkiruoka, joka tuo mukanaan tuulahduksen Aasiasta. Keitto valmistuu hetkessä ja on todellista pikaruokaa. Go-Tan -tuoteperheestä löydät helposti kattavan valikoiman itämaiseen ruoanlaittoon soveltuvia tuotteita.

Itämainen kana-kookoskeitto
4 annosta

2 salottisipulia
1 sitruunaruohon tyviosa
1 mieto punainen chilipaprika
1 rkl tuoretta inkivääriä
2 rkl Go-Tan Wokkiöljyä
400 g broilerinfileesuikaleita
1 tl kurkumaa
8 dl vettä
2 x 250 ml Go-Tan kookosmaitoa
1-2 rkl kasvisfondia
1 limenlehti
1 rkl sokeria
1 limen mehu
kalakastiketta maun mukaan
muutama varsi kevätsipulia
tuoretta korianteria

Lisäksi:
1 ½ l vettä
250 g Go-Tan Miehoen riisinuudeleita
Go-Tan Sriracha -chilikastiketta

Itämainen kanakookoskeitto

Kuori ja hienonna salottisipulit. Hienonna sitruunaruohon valkoinen tyviosa, chilipaprika ja kuorittu tuore inkivääri.
Kuumenna wokkiöljy kattilassa ja kuullota maustekasviksia hetki. Lisää broilerinfileesuikaleet ja paista kypsäksi.
Lisää kurkuma, vesi, kookosmaito ja kasvisfondi.
Poista tuoreesta limenlehdestä lehtiruoti ja hienonna joukkoon. Kuivatun lehden voit käyttää sellaisenaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä hetki.
Lisää joukkoon sokeri, limen puristettu mehu ja kalakastiketta maun mukaan.
Tarkista maku.
Kiehauta vesi toisessa kattilassa ja nosta pois liedeltä. Laita riisinuudelit kiehuvaan veteen hetkeksi, kunnes ne pehmenevät. Valuta.
Jaa riisinuudeli keittokulhojen pohjalle ja jaa muu liemi päälle.
Ripottele pinnalle hienonnettua kevätsipulia ja korianteria.
Tarjoa seuraksi sriracha-chilikastiketta.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössö Go-Tan

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.