Itämainen kana-kookoskeitto

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Itämainen kana-kookoskeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

69 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Gotan kanssa.

Itämainen kana-kookoskeitto on helppotekoinen arkiruoka, joka tuo mukanaan tuulahduksen Aasiasta. Keitto valmistuu hetkessä ja on todellista pikaruokaa. Go-Tan -tuoteperheestä löydät helposti kattavan valikoiman itämaiseen ruoanlaittoon soveltuvia tuotteita.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 salottisipulia
  • 1 sitruunaruohon tyviosa
  • 1 punainen chilipaprika
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl Go-Tan Wok-öljyä
  • 400 g broilerin fileesuikaletta
  • 1 tl kurkumaa
  • 8 dl vettä
  • 2 x 250 ml Go-Tan kookosmaitoa
  • 1-2 rkl kasvisfondia
  • 1 limenlehti
  • 1 rkl sokeria
  • 1 limen mehu
  • kalakastiketta
  • muutama kevätsipulinvarsi
  • tuoretta korianteria
Lisäksi:
  • 1 ½ l vettä
  • 250 g Go-Tan Miehoen riisinuudelia
  • Go-Tan Sriracha -chilikastiketta

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna salottisipulit. Hienonna sitruunaruohon valkoinen tyviosa, chilipaprika ja kuorittu tuore inkivääri.
  • Kuumenna wokkiöljy kattilassa ja kuullota maustekasviksia hetki.
  • Lisää broilerinfileesuikaleet ja paista kypsäksi.
  • Lisää kurkuma, vesi, kookosmaito ja kasvisfondi.
  • Poista tuoreesta limenlehdestä lehtiruoti ja hienonna joukkoon. Kuivatun lehden voit käyttää sellaisenaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä hetki.
  • Lisää joukkoon sokeri, limen puristettu mehu ja kalakastiketta maun mukaan.
  • Tarkista maku.
  • Kiehauta vesi toisessa kattilassa ja nosta pois liedeltä. Laita riisinuudelit kiehuvaan veteen hetkeksi, kunnes ne pehmenevät.
  • Valuta.
  • Jaa riisinuudeli keittokulhojen pohjalle ja jaa muu liemi päälle.
  • Ripottele pinnalle hienonnettua kevätsipulia ja korianteria.
  • Tarjoa seuraksi sriracha-chilikastiketta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä