1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Syksy on sadonkorjuun aikaa ja silloin kannattaa hyödyntää herkullisia värikkäitä vihanneksia ruoanlaitossa.
Sosekeittoon voit upottaa lähes mitä tahansa. Hyödynnä ateriaan myös jääkaapin yksittäiset vihannekset ja säästä ruokahävikkiä ja rahaa.

Chilillä ryyditetty bataatti-parsakaalisosekeitto
6 annosta

800 g bataattia
1 iso sipuli
300 g parsakaalia
vettä
2 rkl kasvisfondia
mustapippuria myllystä
ripaus chilijauhetta
200 g sulatejuustoa tai 2 dl ruoka- tai kuohukermaa

Kuori ja paloittele bataatit ja sipuli. Paloittele parsakaali.
Laita ne kattilaan ja lisää vettä niin paljon, että ne peittyvät.
Lisää joukkoon kasvisfondi.
Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes ovat kypsiä.
Soseuta sauvasekoittimella ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Lisää ripaus chilijauhetta ja sulatejuustoa tai kermaa. Kuumenna.
Tarkista maku.
Tarjoa!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.