1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

 

Broilerijuureskeitto

n. 1kg broilerin koipipaloja
6 keskikokoista perunaa kuutioina
1 sipuli silputtuna
1 dl kuivattuja keittojuureksia + 200 g pakastekeittojuureksia TAI 400 g pakastejuureksia
1 laakerinlehti
10 mustapippuria
makua kana- tai kasvisliemikuutiosta tai fondista
paprikajauhetta maun mukaan
(suolaa)
tuoretta korianteria tai persiljaa maun mukaan

Keitä broilerinkoivet kiehuvassa vedessä puolisen tuntia, nosta jäähtymään. Kaada vesi pois.

Keitä kuutioidut perunat yhdessä sipulisilpun kanssa. Laita joukkoon laakerinlehti, paprikajauhetta, pippurit ja fondia/liemikuutiota. Lisää viiden minuutin kuluttua keittojuurekset.
Irrota broilerinliha luusta ja revi suikaleiksi. Lisää ne keiton joukkoon.
Tarkista maku, ripottele joukkoon runsaasti persiljaa tai korianteria.

Kuivatut keittojuurekset antavat hyvän maun keitolle, taisi olla osittain lipstikan ”syytä,” jota voi ostaa erikseenkin tuoreena yrttinä tai kuivattuna. Lipstikka on sellerin sukulaiskasvi, joten maku muistuttaa selleriä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.