1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua, keskiarvo: 4,38 / 5)
Ladataan...

Bombayn tulinen peruna-purjosipulikeitto on ihastuttava tarjottava syksyn pimetessä. Mausteisen tuhti keitto on herkullista sellaisenaan tai sulatejuusto- tai smetananokareen kera.

Bombayn tulinen peruna-purjosipulikeitto
3-4 annosta

4 keskikokoista perunaa
2 isoa purjosipulia
1 iso sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 cm pala tuoretta inkivääriä
1 punainen chili
1 l vettä
2 Herbamare Kasvisliemikuutiota
2-3 rkl oliiviöljyä
1 rkl kurkumaa jauheena
1 rkl sinapinsiemeniä
1 rkl kuminansiemeniä
1 rkl jauhettua juustokuminaa
1 rkl chilijauhetta
1 rkl mustapippuria rouhittuna myllystä
Herbamare Spicy pikant -yrttimausteseosta maun mukaan
2 rkl tomaattipyreetä
1 ruukku tuoretta korianteria

Kuori perunat ja leikkaa lohkoiksi. Halkaise purjosipulit pituussuunnassa, huuhtele lehtien välit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri. Hienonna chilipaprika ja poista halutessasi siemenet.
Kuumenna vesi kiehuvaksi ja liuota Herbamare kasvisliemikuutiot joukkoon.
Varaa esille mausteet.
Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja lisää mausteet, kääntele hetki.
Lisää kasvikset ja kääntele muutaman minuutin ajan, kunnes purjosipuli pehmenee.
Lisää kasvisliemi ja tomaattipyree.
Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
Tarkista maku. Hienonna korianteri ja lisää valmiin ruoan joukkoon.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.