1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Kasvishampurilaiset valmistuvat nopeasti työ- tai koulupäivän jälkeen. Leipänä voit käyttää myös tavallisia hampurilaissämpylöitä.
SoFish Burger -kasvispihvit löydät pakastealtaasta neljän kappaleen kartonkipakkauksessa. Ne ovat soijapohjaisia, esipaistettuja ja paneroituja pihvejä, jotka paistat näppärästi kuumalla pannulla.

Vegaaniset hampurilaiset
4 annosta

8 viipaletta täysjyväruisleipää
3 rkl rypsiöljyä
320 g pakkaus SoFine SoFish Burgers, esipaistetut, paneroidut soijapohjaiset pihvit
150 g punajuurihummusta
2 dl sinimailaisen ituja tai muita ituja
4 viipaletta vegaanista juustoa
1 iso tomaatti
1-2 punasipulia ohuina renkaina
1 rkl balsamicoa
2-4 rkl vegaanista majoneesia tai makeaa chilikastiketta


Lado leipäviipaleet työlaudalle.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista SoFish Burgers, esipaistetut, paneroidut soijapohjaiset pihvit kuumalla pannulla molemmin puolin.
Levitä alemmille leipäviipaleille punajuurihummusta.
Jaa päälle sinimailasen idut tai muut idut.
Nosta päälle paistettu pihvi ja asettele päälle vegaaniset juustoviipaleet.
Viipaloi tomaatti ja kuori punasipuli. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi ja sekoita joukkoon balsamico. Laita pihvin päälle tomaattia, punasipulia ja vegaanista majoneesia tai chilikastiketta.
Nosta päälle kansiosa ja tarjoa heti!
Vinkki! Voit halutessasi lämmittää leipäviipaleet kuumalla pannulla ennen täyttämistä.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.